Personvern

Personopplysninger og Cookies

Mc-Huset Nydal AS personvernerklærling for bestillende kunder og nettbesøkende.

Mc-Huset Nydal AS, ved Daglig Leder, er behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger.

1. Personopplysninger

For å gjennomføre et kjøp hos Mc-Huset Nydal AS trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post.
Vi trenger dette for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelse, og kontakte deg dersom det skulle være endringer ved din ordre. 
Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan Mc-Huset Nydal AS, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle.

Vi oppbevarer ordreinformasjon i forbindelse med føring av regnskap, avgiftshåndtering og for eventuell garanti/returhåndtering. Denne historikken slettes etter 10 år.

1.1 Dine rettigheter
Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Mc-Huset Nydal AS har registrert i samsvar med gjeldene lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene utlevert i tråd med lovngivning.
Du kan når som helst  be oss om å slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er pliktig til å oppbevare disse i henhold til gjeldene lovgivning eller andre forpliktelser.

1.2 Arkivering av personopplysninger
Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år. For å kunne iverata kundens rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og Mc-Huset Nydal AS sine salgsbetingelser, lagrer vi kjøpshistorikk i 10 år.

1.3 Sikring av personopplysninger
Mc-Huset Nydal AS har rutiner som sikrer at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravende i gjelden lovgivning. Alle våre systemer har personlig tilgangsstyring for den enkelte ansatte.

2. Utlevering av varer
Vi samarbeider med Postnord og Posten for transport av varer. Vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varen til deg. Informasjon som deles med transportøren er navn, adresse, telefonnummer og ønsket utlveringssted.

3. Betaling
Vår betalingsløsning er levert av Nets Netaxept(Nets Branch Norway, Netaxept, Postboks 333 Skøyen, 0213 Oslo). Ved kortbetaling ( Visa eller Mastercard) håndteres betalingsopplysninger og kortopplysninger gjennom vår samarbeidspartner Nets Netaxept. Vi lagrer ikke komplett kredittkortnummer i våre systemer.

4. Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget.

Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.

Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere.

Disse informasjonskapslene er det ikke mulig å velge bort, og vårt behandlingsgrunnlag for dette er av berettiget interesse. (GDPR art. 6 f).

4.1 Slik unngår du å bruke informasjonskapsler( Cookies)

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. 
Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene slutte å virke.

4.2 Analyse

Mc-Huset Nydal AS samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på Webshopmchuset.no til analyse.

Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotoren på nettsiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren.

Data som vi benytter til analyse skjer med berettiget interesse som behandlingsgrunnlag. (GDPR art. 6 f).


4.3 Personalisering

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi besøkende en så god og relevant brukeropplevelse som mulig, og for å tilpasse innholdet til deg og dine interesser

4.4. Markedsføring

Vi ønsker at vår markedsføring skal oppleves relevant og verdifull for deg til enhver tid, derfor vil innholdet du ser være tilpasset produkter og kategorier du har besøkt på webshopmchuset.no.
Informasjonskapsler som benyttes til markedsføring på andre nettsider er ikke personlige og kan ikke spores tilbake til den enkelte bruker eller person.

4.5 Personopplysninger til tredjepart
Mc-Huset Nydal AS vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger enn som beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet, eller dersom vi får ditt samtykke.

5. Endringer i erklæringen
Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig.Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter som f.eks. via e-post, eller på selskapets nettside eller sosiale medier.

6.Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om personopplysninger eller ønsker at Mc-Huset Nydal AS skal rette, slette eller utlevere dine opplysning, så ta kontakt med oss på e post mc-huset@mc-huset.no 

Postadresse:
Mc-Huset Nydal AS
Nydal 2
2320 Furnes

sist endret: 18.03.19